sediu

UN LEADER DE PARTEA TA!

Productia  noastra este rezultatul experienței în prelucrarea maselor plastice. Angajamentul tehnicienilor și profesionalismul echipei intreprinderii au contribuit la creșterea continuă a companiei. Astăzi ca și ieri, compania este pregătită pentru a face față provocării unei piețe din ce în ce mai competitivă, cu o gamă de produse de ultimă generație.
Punerea în aplicare efectivă a Sistemului de Management Integrat al Calității și Mediului, conform normei europene UNI EN ISO 9001: 2008 si UNI EN ISO 14001: 2004, permite realizarea și menținerea acestor standarde de calitate. Pe langa varietatea de produse de marcă este disponibilă o gamă largă de produse și accesorii pentru aplicațiile cele mai variate, oferind utilizatorului și instalatorului libertate totală de alegere în adoptarea oricărei soluții.

Comercializam tuburi si fitinguri din PVC și HDPE, în conformitate cu reglementările naționale și internaționale aplicabile.

Tehnologie și inovație

module2Productia este rezultatul experienței în domeniul materialelor plastice. Angajamentul tehnicilor si profesionalismul echipei au contribuit la creșterea continuă a companiei.

Cele mai bune performanțe

module1In domeniul productiei de tevi, sectorul sistemelor de alimentare cu apă și alte fluide sub presiune pentru o varietate de aplicații este activitatea de bază a companiei.

Puterea de protecție

module3Telecomunicațiile și cablurile electrice necesită măsuri speciale de precauție pentru protecția acestora, în scopul de a garanta siguranța sistemului și de a- i prelungi durata de viață.

Clientii Nostri